Piia Pantsu, yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä ja rakastetuimpia kenttä- ja esteratsastajia valmentaa säännöllisesti Ratsastuskeskus Ainossa.

Piia on kansainvälisesti tunnettu kenttäratsastaja sekä huipputason valmentaja. Piian on valmentanut Ainossa säännöllisesti jo syksystä 2016 alkaen. Piia valmentaa meillä kahden viikon välein, kolme päivää viikossa.

Valmennusajankohdat:

17.1. – 19.1.
31.1. – 2.2.
14.2. – 16.2.
28.2. – 2.3.
14.3. – 16.3.
28.3. – 30.3.
11.4. – 13.4.
25.4. – 27.4.
9.5. – 11.5.
23.5. – 25.5.

Valmennus kestää 1h 15min, ryhmässä on 2-4 ratsukkoa. Myös yksityistunnit ovat mahdollisia. Erikseen sovittuna Piia voi myös ratsastaa hevosellasi.

Järjestämme este- ja kouluvalmennuksia, sekä lisäksi puomi/kavalettiryhmiä.

Kaiken tasoiset ratsastajat ovat tervetulleita valmennuksiin!

Valmennukset ovat pääasiassa kaksipäiväisiä (ti ja ke/ ke ja to) mutta on mahdollista tulla myös vain yhdeksi päiväksi tai kaikkina kolmena päivänä. Valmennuksia tiistaisin noin klo 12-21, keskiviikkoisin koko päivän ja torstaisin aamusta noin klo 14 asti. Hallikaudella valmennukset ovat muuten isossa maneesissa, paitsi tiistaisin klo 17.00 eteenpäin pikkumaneesissa.

Ratsastuskouluoppilaille tulee erikseen ryhmiä (tiedustelut ratsastuskoulu@ratsastuskeskusaino.fi). Kaikki valmennuskerrat suunnitellaan ratsukoiden tilanteen mukaan.

Valmennusten hinnat

Valmennuksen hinta on 80e/päivä. Valmennus kestää 1h 15min.

Yksityisvalmennukset 100e/45min, mahdollista myös että Piia ratsastaa.

Peruutukset ja laskutus
Valmennuksen voi perua vielä 3vkoa ennen valmennusta, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme tunnit ennen valmennusta sähköpostitse. Laskutuslisä on 5e. Muut laskutustavat sopimuksen mukaan. Peruutuksen sattuessa valmennusta ei tarvitse maksaa vain, jos tilalle saadaan saman tasoinen ratsukko. Peruutustunteja voi myydä kätevästi Facebookissa olevalla ryhmällä “Piia Pantsun valmennukset Ratsastuskeskus Ainossa”.

Valmennukset järjestetään Ratsastuskeskus Ainon tiloissa, joissa on laadukkaat olosuhteet treenaamiseen läpi vuoden. Ulkokaudella käytössä 90m x 60m ulkokenttä ja hallikaudella 40m x 25m sekä 80m x 28m lämmitetyt maneesit.

Ilmoittautumiset valmennukseen alla olevan lomakkeen kautta

Ensisijaisesti ilmoittautuminen lomakkeen kautta, mutta jos lomake ei toimi niin ilmoittautumiset myös sähköpostilla katri@ratsastuskeskusaino.fi

Paikat täyttyvät nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

Katsojat ovat aina tervetulleita seuraamaan tunteja, ravintola Maneesi palvelee arkisin klo 11-20.

Lisätiedot ja peruutukset katri@ratsastuskeskusaino.fi

Tervetuloa!

Varaa valmennusaika Piia Pantsulle


(Voit kirjoittaa useamman päivämäärän)(Esim. aamupäivä/iltapäivä. Tiistaisin valmennuksia noin klo 12-21, keskiviikkoisin koko päivän ja torstaisin aamusta noin klo 14 asti.)


Yksityisvalmennus
Tallipaikka valmennuksen ajaksi (40e/yö)