Aikuisten Ratsastaminen

Lasten ratsastaminen

Meillä Ainossa löytyy laajasti tarjontaa ja ryhmiä niin aloittelijoille kuin aktiivisesti treenaaville ja kilparatsastuksesta kiinnostuneille.

Kategoriat ovat seuraavat;

* Yleisryhmä

* Kouluryhmä

* Esteryhmä

Ryhmäkoot vaihtelevat seitsemän hengen ryhmästä yksityistuntiin. Sinun toiveidesi mukaan!

VAKIOTUNNIT ALKAEN 47€

Vakiotunnit toteutetaan viikoittain aina samalla tuntipaikalla. Mahdolliset poikkeukset aikataulussa ilmoitetaan Sinulle jo kurssin varausvaiheessa.

Lisätietoja mervi@ratsastuskeskusaino.fi ja ratsastuskouluopettajien puhelinpäivyksestä arkisin klo 15.30-16.30 puh. 040-1451195 Tuntivaraukset http://www.ratsastuskeskusaino.fi/tuntien-varaus/

VALMENNUSTUNNIT ALKAEN 50€

Ainossa järjestetään paljon erilaisia kursseja ja valmennuksia. Valmennustunneille osallistuminen edellyttää että ratsastat vakiovuorolla meillä Ainossa. Vakio-opettajien lisäksi meillä valmentavat säännöllisesti muun muassa Jonna Aaltonen, Juho Norilo, Karolina Liuksiala, Eevamaria ”Nipsu” Porthan-Broddell, Maarit Raiskio ja Piia Pantsu.

YKSITYISTUNNIT 100€

Yksityistunnilla pääset toteuttamaan yksilöllistä opetus-suunnitelmaa opettajasi kanssa kahden. Yksityistunnit ovat myös hyvä lisä normaalin harjoittelun tueksi.

Meillä Ainossa löytyy laajasti tarjontaa ja ryhmiä myös lapsille. Kategoriat ovat seuraavat;

* Yleisryhmä

* Kouluryhmä

* Esteryhmä

Ryhmäkoot vaihtelevat seitsemän hengen ryhmästä yksityistuntiin. Toiveidenne mukaan!

VAKIOTUNNIT ALKAEN 43€

Vakiotunnit toteutetaan viikoittain aina samalla tuntipaikalla. Mahdolliset poikkeukset aikataulussa ilmoitetaan Sinulle jo kurssin varausvaiheessa.

Lisätietoja mervi@ratsastuskeskusaino.fi tai puhelinpäivyksestä arkisin klo 15-16.30 puh. 040-1451195
Tuntivaraukset http://www.ratsastuskeskusaino.fi/tuntien-varaus

Kurssit

Kilpaileminen

Ainossa järjestetään paljon erilaisia kursseja ja valmennuksia. Kursseille ja valmennustunneille osallistuminen edellyttää että ratsastat vakiovuorolla meillä Ainossa. Vakio-opettajien lisäksi meillä valmentavat säännöllisesti muun muassa Jonna Aaltonen, Juho Norilo, Karolina Liuksiala, Eevamaria ”Nipsu” Porthan-Broddell, Maarit Raiskio ja Piia Pantsu. Lisäksi laajasta kurssitarjosta löytyy mielenkiintoisia aiheita moneen makuun!

RATSASTUSKOULUN KESÄKURSSIT 2019

Ratsastuskouluoppilailla on mahdollisuus kilpailla ratsastuskoulun hevosilla Ratsastuskeskuksessa  järjestettävissä koulu- sekä estekilpailuissa. Kysy lisää opettajaltasi.

Hinnasto & Ehdot

Iltatunnit (klo 17-21)

Viikkotunti kausikortilla (koulu) alkaen 47€, irtotuntina 57€
Viikkotunti kausikortilla (este) alkaen 48€, irtotuntina 58€
Kymmenen kerran kortti (voimassa 3kk) 510€

Alkeiskurssi 450€ (sisältää 1h teoriaa ja 9h ratsastusta)
Piia Pantsun valmennukset: 90€ joka toinen vko, 54€ joka toinen vko Mervin valmennus, viiden oppilaan ryhmät

Pienryhmät & yksityistunnit

Koulutunti, pienryhmä (max 5hlö) kausikortilla alkaen 58€, irtotuntina 68€
Estetunti, pienryhmä ( max 5hlö) kausikortilla alkaen 59€, irtotuntina 69€

Koulutunti, pienyhmä (3-4hlö) kausikortilla alkaen 68€, irtotuntina 78€
Estetunti, pienryhmä (3-4hlö) kausikortilla alkaen 69€, irtotuntina 79€

Koulutunti, paritunti kausikortilla alkaen 84€, irtotuntina 94€
Estetunti, paritunti kausikortilla alkaen 89€, irtotuntina 99€

Koulutunti, yksityistunti kausikortilla alkaen 94€, irtotuntina 104€
Estetunti, yksityistunti kausikortilla alkaen 105€, irtotuntina 115€
Valmennustunti omalla hevosella (yksin) alkaen 65 €
Omalla hevosella ratsastuskoulun tunnilla alkaen 35 €

Hinnasto voimassa 01.07.2019 alkaen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Toisesta viikkotunnista saa 2€ alennuksen, kolmannesta 3€ alennuksen.

Meillä voit maksaa myös: Smartum, Edenred, EazyBreak ja ePassi. Lisätietoa liikuntaedulla maksamisesta saat osoitteesta laskutus@ratsastuskeskusaino.fi

Jos jokin asia mietityttää, voit ottaa yhteyttä mervi@ratsastuskeskusaino.fi tai info@ratsastuskeskusaino.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

· Syyskausi on 29.7.-23.12.
· Tunnit arkipäivisin klo 17-21. Pyhinä ei ole tunteja, mutta ne korvataan erikseen mainittuna ajankohtana.
· Tunnit kestävät 60 minuuttia ellei erikseen mainittu. Ryhmäkoko on maksimissaan seitsemän ratsukkoa.
· Oppilailla on mahdollisuus osallistua Ainon este- ja koulukilpailuihin sekä ulkopuolisten huippuvalmentajien valmennuksiin.

Ratsastuksenopettajien puhelinpäivystys 040-1451195 on avoinna joka arkipäivä klo 15-16.30. Voit kysyä tunneista myös sähköpostitse mervi@ratsastuskeskusaino.fi

Tunnit varataan erillisellä lomakkeella. Ehdotamme sopivaa ryhmää sähköpostilla kun olemme vastaanottaneet lomakkeesi, jonka jälkeen maksamalla varausmaksun (100e) paikka tunneille on varattu. Varausmaksu hyvitetään viimeisessä maksuerässä. Sitä ei hyvitetä mikäli lopetat kesken kauden. Huom! Varatessasi kausikorttitunnin sitoudut koko kauteen. Kausimaksua tai osaa siitä ei palauteta, mikäli ratsastaja keskeyttää kauden ilman pätevää syytä (esim. paikkakunnalta muutto, sairaus, johon saatavilla lääkärintodistus, tai raskaus).

Luethan tuntien kuvaukset läpi ennen kuin varaat tuntia, näitä tietoja kysytään varauslomakkeessa!

Jos haluat vaihtaa/myydä tuntejasi, onnistuu se Facebookissa Ratsastuskeskus Ainon tuntipörssissä. Tuntipörssi ryhmään voivat liittyä ratsastuskoulun asiakkaat. Tuntipörssiin pääset tästä.

(Jos linkki ei toimi niin ryhmä löytyy Facebookista nimellä ”Ratsastuskeskus Ainon tuntipörssi”)

TUNTIEN KUVAUKSET

• Estealkeistunti: aikaisempaa hyppykokemusta ei vaadita, ratsastaja hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa ja hallitsee myös kevyen istunnan

• Estealkeistunti: aikaisempaa hyppykokemusta ei vaadita, ratsastaja hallitsee hevosen kaikissa askellajeissa ja hallitsee myös kevyen istunnan

• Estetunti: tasosta riippuen erilaisia harjoituksia esteillä• koulu-/estevalmennus: kilpailuihin tähtääville/tavoitteellisille ratsastajillekoulutunti: kouluratsastusta, ei hypätä

• Yleistunti: tunneilla pääosin kouluratsastusta, mutta muutaman kerran kaudessa myös ”estejaksoja” eli puomi-, kavaletti- ja estetehtäviä tason mukaan.

• Alkeiskurssit alkavat myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Voit ilmoittautua jonoon.

• Piia Pantsun tunnit: Piia Pantsu valmentaa joka toinen keskiviikko ratsastuskouluoppilaita. Tunnit ovat estetunteja noin 90cm tasoisille ratsastajille. Joka toinen viikko Mervi pitää kyseiset tunnit. Ryhmän koko on viisi ratsukkoa.

KUINKA PERUN TUNNIN?

Peruutukset ensisijaisesti tekstiviestillä ratsastuskoulun numeroon 040-1451195. Kirjaamme peruutukset aina ilman erillistä vahvistusta. Peruutukset tulee tehdä tuntia edellisenä päivänä klo 14 mennessä, ja äkillisissä sairastapauksissa samana päivänä klo 14 mennessä. Peruuttamatonta tuntia ei korvata, eikä sitä voi rästiä. Rästit ratsastetaan kahden kuukauden sisällä peruutuksesta, kuitenkin saman kauden aikana. Kerran varattua rästiä tai tuntipörssistä ostettua ja varattua rästituntia ei voi vaihtaa toiseen ajankohtaan. Rästikyselyt ja -varaukset ensisijaisesti puhelimitse päivystysaikana arkisin klo 15-16.30 tai sähköpostilla mervi@ratsastuskeskusaino.fi.

Jos jokin asia mietityttää, niin voit ottaa yhteyttä mervi@ratsastuskeskusaino.fi tai päivystysaikaan arkisin puhelimitse klo 15-16.30 (040 1451195)

Oikeudet muutoksiin pidätetää

RATSASTUSSEURA AINO

Ratsastusseura Aino on ratsastuskeskuksen oma seura. Seuraan voivat ensisijaisesti liittyä ratsastuskeskuksen asiakkaat.
Kaikkien vakituisesti ratsastavien ratsastuskouluoppilaiden tulee kuulua johonkin seuraan!
Ratsastusseura järjestää monenlaisia kilpailuja ja kursseja. Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Ainon tapahtumissa? Vapaaehtoisille on luvassa etuja ja pieniä palkintoja! Ota yhteyttä katri@ratsastuskeskusaino.fi

Seuran sivuille

Tarjoamme myös:

· Pienryhmiä
· Yksityistunteja
· Hevostaito- ja hoitokursseja lapsille
· Ratsastusta yritysryhmille
· Alkeiskursseja lapsille ja aikuisille
· Erikois- ja intensiivikursseja
· Ryhmille omien toiveiden mukaan
räätälöityjä kursseja – kysy lisää!