Ravintola Maneesi tarjoaa laajan valikoiman ravintola- ja kahvilatuotteita tuoreista raaka-aineista päivittäin Ratsastuskeskus Ainon vieraille ja heidän hyvin käyttäytyville lemmikeilleen.

Lounasta tarjoilemme arkisin klo 11-15. Iltaisin ja lauantaisin tarjoilemme päivittäin vaihtuvalta listalta tuttuja suosikkiruokia. Ravintolamme täydet A-oikeudet mahdollistavat laadukkaat juomat niin arkeen, kuin juhliin.

Tuoreet pullat ja herkulliset raakakakut leivomme itse kahvilaan päivittäin. Tallin burgerin maine on jo kiirinyt ja burgerille tullaan jo pidemmältäkin.

Yläkerrassa ravintolan käytössä on viihtyisä olohuone, sekä yli 150-paikkainen parvi sekä aitio. Kaikista ravintolan tiloista on luonnollisesti esteetön näköyhteys maneesiin.

Kesällä palvelemme myös aurinkoisella päätyterassilla, josta näet suoraan kisakentälle ja Lepolan kauniiseen miljööseen.

Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisesti yksityistilaisuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olet lämpimästi tervetullut kahville, syömään ja juhlimaan!

Olemme avoinna arkisin klo 11-20 ja lauantaisin klo 11-17. Sunnuntaina olemme auki tapahtumien ja kilpailujen aikaan, muutoin suljettu. (Oikeudet muutoksiin pidätetään.)

Toimitamme myös tarjoilut juhliisi kotiin ja työpaikoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ihanat tarjoilut juhlaan.

Terveisin
Piia 040 5546397
Jaakko 040 6698350