Ravintola Maneesi tarjoaa laajan valikoiman ravintola- ja kahvilatuotteita tuoreista raaka-aineista päivittäin Ratsastuskeskus Ainon vieraille ja heidän hyvin käyttäytyville lemmikeilleen.

Olemme avoinna ma klo 16-20, ti-pe klo 11-20 ja lauantaisin klo 11-17. Sunnuntaina olemme auki tapahtumien ja kilpailujen aikaan, muutoin suljettu. (Oikeudet muutoksiin pidätetään) Lounasta tarjoilemme ti-pe klo 11-15. Iltaisin ja lauantaisin tarjoilemme päivittäin vaihtuvalta listalta tuttuja suosikkiruokia, muun muassa kuuluisaa Tallin burgeria. Ravintolamme täydet A-oikeudet mahdollistavat laadukkaat juomat niin arkeen kuin juhlaan. Tuoreet pullat ja herkulliset kakut leivomme itse kahvilaan päivittäin. Yläkerrassa ravintolan käytössä on viihtyisä olohuone, sekä yli 150-paikkainen parvi sekä kaksi aitiota. Yläkerran ravintola soveltuu hyvin kokouksien pitoon. Kaikista ravintolan tiloista on luonnollisesti esteetön näköyhteys maneeseihin.

Kaikkia leivonnaisiamme vai tilata kotiin. Räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaisesti yksityistilaisuuksia toimittaen tarjoilut juhliisi kotiin ja työpaikoille. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ihanat tarjoilut juhlaan.

Olet lämpimästi tervetullut kahville, syömään ja juhlimaan!

Terveisin,

Piia 040 5546397
Jaakko 040 6698350
ravintolamaneesi(at)gmail.com

Valokuvaaja Marjo Koivumäki Studio Apris oy