Uudet Grand Prix tason sarjakilpailut vuodelle 2017 – EQUIbalans Grand Prix  sekä W-Profile Grand Prix

Ratsastuskeskus Aino tarjoaa sekä este- että kouluratsastajille uudet mielenkiintoiset sarjakilpailut: EQUIbalans Grand Prix (este) sekä W-Profile Grand Prix (koulu).

 

EQUIbalans Grand Prix 

EQUIbalans Grand Prix estesarjakilpailu hypätään 140-150cm tasolla ja se on avoinna junioreille, nuorille sekä senioriratsastajille. Sarjakilpailu koostuu viidestä eri osakilpailuista sekä Finaalista, jotka kaikki pidetään Ratsastuskeskus Ainon järjestämien kilpailuiden yhteydessä. Finaalissa jaetaan lähes 15.000 € rahapalkintoja!

Osakilpailuja järjestetään huhtikuun ja marraskuun välisenä aikana, joten tämä uusi jännittävä sarja sisältää kilpailuja niin halli- kuin ulkokaudellakin.

Sarjan pääyhteistyökumppani on EQUIbalans.
EQUIbalans on kotimainen täydennysrehusarja hevosille. Vahvat vitamiiniliuokset, kivennäisjauheet ja ruoansulatusta edistävät valmisteet on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi. EQUIbalans-tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

www.equibalans.fi

EQUIBALANS GRAND PRIX 2017 säännöt (päivitetty 23.4.2017)

EQUIBALANS_GRAND PRIX sarjakilpailutilanne 8.10.

 

 

 

W-Profile Grand Prix

W-Profile Grand Prix koulusarjakilpailu kilpaillaan GP – GP Kür tasolla ja se on avoin kaikille ratsukoille. Sarjakilpailu koostuu kolmesta osakilpailusta jotka ratsastetaan sekä hallissa että ulkokaudella. Erityisen jännittävässä finaalissa ratsastetaan kür-luokka. Kürissa ratsukko suorittaa itse suunnittelemansa ohjelman haluamansa musiikin tahtiin. Finaali ratsastetaan lokakuussa ja voittaja saa itselleen 5.000 € arvoisen rahapalkinnon!

W-Profile Grand Prix sarjakilpailusäännöt 2017 (päivitetty 7.9.2017)

W-Profile Grand Prix sarjakilpailutilanne 17.09